tirsdag 10. november 2009

Galskapen i Kongo

Uansett hva disse guttene i Kongo har gjort eller ikke gjort er dette sirkuset som pågår der ned helt vanvittig. Hvordan i all verden kan et land med respekt for seg selv sitte å se på at rettsvesenet dere gjennomfører en slik rettsak uten å reagere??

Bare det at dommeren kan friskmelde en mann som helt tydelig ikke er seg selv fordi han spiller sjakk på et sykehus sier sitt. Det viser at ingenting fungerer i landet. Hverken rettsvesenet, helsevesenet eller fengselsvesenet.

Hvilket land kan vel stå inne for at de arrangerer et møte mellom han og familien til den drepte sjåføren, samtidig som de ruser han ned for å tvinge fram en tilståelse? Ikke får han møte advokaten sin heller.

Hvordan kan norske myndigheter sitte og se på at norske statsborgere blir behandlet på den måten. Hvorfor er det ingen som griper inn??

3 kommentarer:

Unknown sa...

Først og fremst har jo moland innrømmet frapet. For det andre er ikke jeg intrisert i å betale mine skattepenger på to duster som trur de er jungelens konge. Håper begge rotner i det fengselet i kongo, så slipper det norske forlk å betale skattepenger for de.

Og hvorfor ikke norske myndigheter ikke griper inn? Det er de for feige til uansett, :)

Unknown sa...

Synd at en del av våre skattepenger har blitt kastet bort i et forsøk på å lære deg norsk.

Hva skal norske myndigheter gjøre da? Hvilke alternativer finnes?
Kan jo ikke bare hente de hjem akkurat...

Unknown sa...

Jeg lærte no litt norsk på skolen da. Så det var ikke helt bortkastet likevel. Uansett, det var de som valgte å dra til kongo for å leke cowboy. Når de faktisk vet hvor farlig det er der nede...

Hva med å være litt mere konkret. Hvis vi ikke får de utlevert så blir det ikke gitt noe bistand bl.a. eller med makt. Men som sagt, det er myndighetene for pysete til. Men det er jeg bare glad for, fordi da slipper vi å bruke penger unødvendig på det.