onsdag 11. november 2009

Har ikke politikerne annet å gjøre??

Kan ikke Statsminister Jens Stoltenberg ansette de medarbeiderne han selv vil til kontoret sitt? Hva spiller det for rolle hvilken jobb-tittel vedkommende har?

At oposisjonen lager et så stort nummer av at Karl Eirik Schjøtt-Pedersen er utnevnt til samordningsminister synes jeg vitner om at de bare er ute etter å svartmale andre. Hvorfor kaster de bort tid på slikt tøv istedet for å konsentrere seg om de politiske sakene? Har de så lite å gjøre?

Jeg er helt enig med Stoltenberg når han sier at regjeringen bestemmer selv hvordan den vil organisere sitt arbeid. Dersom de skal lede landet på en skikkelig måte må de da kunne hente inn de medarbeiderne de selv mener de trenger.

Nei nå synes jeg at politikerne skulle konsentrere seg om den jobben de egentlig har betalt for. Politikken. Og slutte å stikke seg fram i media for den minste bagatell.

1 kommentar:

Unknown sa...

"Hva spiller det for rolle hvilken jobb-tittel vedkommende har?"

Hva med at en minister-tittel gir han betydelige øknomiske fordeler, samenlignet med en byråkrat (som det ser ut til at er den egentlige jobben hans)? I tillegg til andre fordeler.

"Dersom de skal lede landet på en skikkelig måte må de da kunne hente inn de medarbeiderne de selv mener de trenger."

Det må han gjerne gjøre, men da må han gi de en stilling som samsvarer med den jobben de faktisk skal gjøre. Det er selvfølgelig ingen feil i å ansette Schøtt-Pedersen, dersom han er den beste til den jobben. Men gi han da en byråkrat-stilling, og ikke en minister-post som nå. Nok ett eksempel på typisk AP-kameraderi.

"Nei nå synes jeg at politikerne skulle konsentrere seg om den jobben de egentlig har betalt for. "

En av jobbene til stortings-politikerne er nettopp og holde orden på regjeringen.